Ester Janssen

Ben jij op zoek naar een gezondere leefstijl? 

Update: Ik heb op dit bericht veel enthousiaste reacties gekregen en ik ben met een aantal mensen een traject gestart. Deze oproep geldt momenteel dus niet meer maar mocht je ook geinteresseerd zijn in het volgen van een traject, neem dan gerust contact met me op.

Van huis uit ben ik opgeleid als bewegingswetenschapper, gezondheidsvoorlichter en coach. Ik ben in Eijsden gevestigd met mijn praktijk in coaching, training en advies (www.esterjanssen.nl). 

Momenteel ben ik bezig met het volgen van een specialisatie opleiding tot leefstijlcoach, waarbij ik mensen begeleid die een gezondere manier van leven  nastreven. In het kader van die opleiding zoek ik mensen die zich door mij gedurende een aantal sessies kosteloos willen laten begeleiden. ­ De enige voorwaarde die ik hieraan stel is dat ik op een aantal momenten je mening zal vragen over het verloop van deze leefstijlcoaching.  

Ik beloof je geen kant en klare oplossing in de vorm van een pilletje of een crash dieet. Waar ik wel in geloof is dat mensen in staat zijn een gezonde leefstijl te ontwikkelen waarbij hun gedrag blijvend zal veranderen. Vaak hebben mensen hier hulp bij nodig.  Hulp in de vorm van advies (Welke voedingsproducten zijn goed voor mij? Welke sporten kan ik doen?) of  in de vorm van coaching (Hoe ga ik om met moeilijke momenten?  Waarom verval ik weer in ongezond gedrag als ik stress heb?).

Ik wil deze hulp bieden door samen met jou goed te kijken naar je huidige leefstijl en door te onderzoeken waarom je ongezond gedrag vertoont. Met deze informatie stel ik een voedings- en beweegplan op dat specifiek op jou gericht is. Vervolgens begeleid ik je in een aantal sessies bij het opvolgen van dit plan, bij het omgaan met moeilijke momenten en bij het leren vermijden van je valkuilen. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-23228604

 

 

Contact opnemen of meer info?

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)6 23 22 86 04 of neem contact op via deze website.

Contact Bel nu direct