Ester Janssen

Ester Janssen | Beleid en projectmanagement kan uw organisatie of bedrijf ondersteunen bij leefstijlgerelateerde of vitaliteitvraagstukken voor klanten of medewerkers. Goed functionerende medewerkers zijn cruciaal voor uw bedrijf. Hoe kunt u hen ondersteunen in het vergroten van hun vitaliteit waardoor ze beter functioneren als persoon en als werknemer?  

Wilt u nadenken over uw vitaliteitbeleid of weten wat ik met mijn partners kan bieden neem dan contact met mij op. Voorkomen werkt tenslotte beter dan genezen!

Hieronder een aantal voorbeelden van werkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd:

  • Extern consultant/onderzoeker betrokken bij het opzetten van de onderzoekslijn voeding en leefstijl bij de programmalijn “Wat u Beweegt’, Expertisecentrum voor Innovatieve Zorg en Technologie, Zuyd Hogeschool in Heerlen

  • Freelance leefstijlcoach, vitaliteitscoach en trainer bij verschillende opdrachtgevers (Visiom, Apeldoorn, ISW-Eupora, Leuven België, Medicinfo, Tilburg, Adaptics, Nijmegen 

  • Leefstijlcoach (groep en individueel) bij onderzoeksproject Coachen Op Leefstijl (CooL) i.s.m. CZ, VGZ en Universiteit Maastricht, Parkstad

Wat klanten vertellen...

Annemie Franken, deelnemer CooL Heerlen

Annemie Franken, deelnemer CooL Heerlen (geeft het totale traject een 8):

Het is geen zoveelste dieetprogramma. Het gaat erom dat ik bewust ben geworden van wat ik eet en waarom ik eet. Je merkt ook dat je niet alleen bent, andere mensen worstelen met dezelfde problemen en hebben vaak heel simpele oplossingen. Mentaal heb ik veel steun van de groep gehad.

Ik ben 8 kilo kwijt en het afvallen gaat gewoon door. Maar los van de gewichtsafname kan ik nu veel bewuster genieten.

Philippe Piets, deelnemer CooL Heerlen

Philippe Piets, deelnemer CooL Heerlen (geeft het totale traject een 8):

Het traject was voor mij de stok achter de deur. Veel dingen wist ik wel maar de knop moest om om dingen echt anders te gaan doen. Ik ben nu 16 kilo afgevallen maar ik heb vooral geleerd om bij te sturen als ik een vakantie heb gehad of een keer teveel heb gegeten. Ik weet nu hoe ik mijn nieuwe patroon kan volhouden.

Willem van Arkel, deelnemer CooL Heerlen

Willem van Arkel, deelnemer CooL Heerlen (geeft het totale traject een 9):

Dit gaat over het in kleine stappen aanpassen van je leefwijze in de meest brede zin van het woord (bewegen, eten, slaap, ontspanning). Opvallend is dat die niet alleen van invloed zijn op je lichamelijk gesteldheid maar ook op je psychische. Mijn grootste vooruitgang heb ik geboekt in het aanbrengen van meer variatie in mijn eetpatroon. Ook heb ik veel steun gehad aan het inzicht dat een verloren slag nog niet het einde van de oorlog betekent. Dit inzicht geeft me de kracht om over tegenslagen heen te komen, daar waar het eerder het einde van mijn poging zou hebben betekend.

Mijn bloedwaardes zijn sterk verbeterd tijdens het traject, dat stimuleert ontzettend.

/

Contact opnemen of meer info?

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)6 23 22 86 04 of neem contact op via deze website.

Contact Bel nu direct