Ester Janssen

Tarief bedrijven

Bij bedrijven wordt een traject op maat voorgesteld waarbij vooraf met de opdrachtgever afspraken gemaakt worden over de te bereiken doelen, frequentie van gesprekken en periode waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Tarieven voor bedrijven zijn te verkrijgen op aanvraag. Deze tarieven zijn exclusief btw.

Tarief particulieren

  • Coachingsgesprek (1,5 uur): € 80,- per uur (€ 120,- per gesprek)

 

Abonnement Gezond Gewicht

€ 560,- (incl. btw)

Je huidige eetpatroon wordt samen met je coach geanalyseerd. Vertrekkend vanuit de zaken die al goed gaan wordt gekeken naar zaken die nog verbeterd kunnen worden. Zo wordt ook je beweegpatroon onder de loep genomen en wordt er zo nodig een beweegplan opgesteld dat gebaseerd is op je lichamelijke fitheid. Maar hiermee begint het pas. Gedurende 4 maanden word je intensief begeleid om veranderingen in je leefstijl door te voeren. Op momenten dat het moeilijk wordt heb je aan een eet- en beweegplan meestal niet voldoende. Tijdens de coachsessies is er ruime aandacht voor de moeilijke momenten, wanneer komen ze voor en hoe ga je er constructief mee om. Maar ook je successen worden gevierd.

Wat krijg je voor dit geld:

- Analyse van je voedingspatroon
- Beweegplan gebaseerd op jouw voorkeur en gezondheidstoestand  
- Intakegesprek (1.5 uur) week 0
- Coachgesprek 1 (1.5 uur) week 1
- Coachgesprek 2 (1 uur) week 3
- Coachgesprek 3 (1 uur) week 6
- Coachgesprek 4 (1 uur) week 10
- Coachgesprek 5 (1 uur) week 16
- Opvolggesprek (telefonisch) week 24

  

Tussentijds is er de mogelijkheid om per mail of telefonisch contact te hebben met je coach. Waar mogelijk zullen vragen gelijk beantwoord worden, indien ze meer tijd nodig hebben dan wordt in overleg de vraag doorgeschoven naar het volgend coachgesprek.

Indien je na afloop van het abonnement besluit om verder gebruik te blijven maken van de diensten van EsterJanssen | leefstijlcoaching en advies, dan kan dat door losse coachsessies in te plannen. De kosten bedragen € 80,- per uur (incl. btw).

Voor mensen met weinig eigen middelen is het mogelijk om op voorhand een aangepast tarief te bespreken.

De tarieven voor particulieren zijn inclusief btw. Er wordt een factuur gestuurd na afloop van het gesprek.

Contact opnemen of meer info?

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)6 23 22 86 04 of neem contact op via deze website.

Contact Bel nu direct